Wednesday, March 30, 2011

ke'sawang'an

ﺒﺳﻢ ﷲ ﺍﻠﺮﺣﻣﻦ ﺍﻠﺮﺣﻴﻢ

Dengan Nama ALLAH yang Maha Pemurah lagi Maha penyayang...

Salam mahabbah

...ya ALLAH...lama sungguh tak menjenguk Cherita HATI ku ini. Sungguh ana bukan mahu memberi alasan tapi sememangnya ana tak berkesempatan menitip bingkisan HATI pada dunia maya ni dek kerana kepenatan yang bersaing dengan badan dan masa ana. Heheee...well dah mula bekerja, dan baru mula menyesuaikan diri dengan keadaan sekeliling di office.. (jangan tanya kenapa office, kenapa bukan lab hospital ye) heh! ^_^

hehee...jika nak cerita kan segala pengalaman yang ditimba, memang ade lah dalam 10 ke 20 post for every month.. :D huu... tapi ape guna berjanji, andai tak ditepati...hihi.. jadi sememangnya ana tak mampu untuk menjanjikan apa-apa..."JUJUR"

~kisah picisan~

Perjalan 2 purnama yang lepas, walau tidak berabad, tapi yang pastinya terlalu banyak ranjau menghalang, onak mendepani jalan.. Sekalipun ana tak mahu melangkah tapi ia TETAP perlu ana teruskan...
Hakikat kehidupan dalam mengenali sikap manusia buat ana mula membina kematangan (eh baru nak matang ke ^_^) heheee....
Terlalu banyak yang ana dengar, bahawa matang ini adalah bergantung pada UMUR, kerana banyak nya umur itu menunjukkan banyaknya pengalaman, dan dari pengalaman lah, seseorang itu membina kematangan. Pastikah yang menjangkau usianya itu pemikiran nya matang??? Matang bukan bergantung pada 'figure' and in my opinion, it is JUST NUMBER!!!!


Menaip entry ni sebenarnya tanpa bekalan apa2 di kotak minda. Cuma mahu mengurangkan ke'rengsaan' tangan yang agak gatal-gatal untuk menaip..hihii... for a moment, QUIET is best for me... 


p/s : tulis ikut suka tangan :p



1 comments:

fienaz said...

salam terjah kat sini...(^_^)