Monday, May 18, 2009

persahabatan dak kecik ni lebih ikhlas


baru aku sedar
yang aku tak mampu
tak mampu berjalan seorang diri

sebab aku akan jadi
seperti orang yang seorang
yang takda teman
untuk aku kata
"mekaceh sebab jadik kawan kite"

mungkin aku bukan seperti
seperti sahabat2 lain
yang belikan hadiah yg mahal
lagi sungguh besar utk kwn2 nye
tapi
kau tak penah hilang
dalam list org yg slalu aku doakan



emm betul la
org kata
persahabatan dak kecik ni
lebih ikhlas dan suci dari kita
yang dah besar ni

bukan la kita tak ikhlas
tapi
cuma sehingga mana
mampu kita menjadi ikhlas
bila tercuit sikit
mula la
kan..kan..kan..


p/s: terasa sendiri laaa... :) to anis, mira, puteri, acu..maklong expose gambar korang eh..even korang tak tau dan korang ntah bile nak tau yg maklong de blog..huhu

2 comments:

Rakcacer said...

kekadang kawan ng dak kecik ni pening kepala. mcm mcm kerenah. tp x sakit hati... huhuhuhu

Rakcacer said...

xde madah madah lagi ke