Monday, June 8, 2009

kawen jugak akhirnye...



Dan bilamana akhirnya kami akan bertemu, aku berharap kami berdua dapat mengatakaan, ''Betapa besarnya Engkau kerana telah memberikan kepadaku seseorang yang dapat membuat hidupku menjadi sempurna.''

SELAMAT PENGANTIN BARU... SEMOGA KEKAL ABADI...

akhirnya..kawen jugak la abg sedara ku yang satu ni.setelah 7 tahun bercinta....hehhe...
alhamdulillah..skali lafaz je, sah la die MOHD FAEZ menjadi suami kepada FARAHYANTI :)




orang lain yang nak nikah..sy plak yang nervous..huhu..majlis nikah berlangsung pada 5 june, sanding plak esk nye.. 6 june... wedding ni adalah wedding 1st utk family kiteog slps makcik2 kiteorg semua dah kawen..pas ni..sape la eh.. SAYA??hhuhu...we'll wait and c (^_^)
lepas je nikah, kami semua menyerbu ke rumah pengantin perempuan..untukkkk makan2..hik..hik..hik.. :)

the next day...


ya..raja sehari nak bersiap2...memg kritikal dan agak melampau kerana lagaknye yang sehari je jadi raja membuat kan die jadi zalim sekejap..sampai kasut pun nak org pakaikan..ngeh~

abg sdara ku yang memg agak sempoi lagaknye...nmpak tenang je..huhu..



sy dah lah salah tema..semua pakai baju kuning..sy je merah..SESAT.. :) tapi tu tak penting pun kan..asal jgn tak pakai baju sudey :)
emm..ok..teruskan cerita kawen2 ni... :) nak cerita pe pun kan..yang pasti dorg dah selamat di ijab qabul kan...kan..kan.. :)



to abg faez n yanti... SELAMAT PENGANTIN BARU...semoga kalian bahagia sehingga ke syurga..nnti doakan sy ye... :)


p/s : bile la turn sy ye...

1 comments:

Rakcacer said...

igtkan u yg kawin... huhuhuhu