Monday, June 1, 2009

...selamat hari lahir...

well this entry should be posted on 29/5 but..i've no time.There's LOAD of work that need my consentration... :) to KAK FAEZ...camat hari lahir..yg ke ....???? huhu..brape eh kak..kite tak tau lerr.. :)

semoga kamu di lanjutkan usia..diberi kesihatan tubuh badan yang baik untuk buat amal ibadah, semoga ukhuwah ini diberkati dan diredhai..dan berkekalan sehingga ke akhir hayat.. :)

thanx to ustaz rozli and kak ida... celebrate beday kakak yg cumel ni..
....Dari opis PTI, we all girls (kak faez, kak ila, kak D n me...all single and available okeh :) huhu
going to Grand Blue Wave hotel..to celebrate kak faez birthday..

sampai kat sana, and we all going in.. u know what...1st thing yang surprise...siap banner tu..untuk beday girl.dah la warna pink..huhu..suke bangat la beday girl tu kan..ahaa.. :)
and then, ape lagi...makan time lerr.. rambang mata bile tgk macam2 ada tp perut ni bukan tempayan leh nak isi sume kan..tp my fav chicken lemon ada..besh tuu :)
ok laa..i f nak cerita all stuff yang di makan, baik tak payah la kan..dah mula la lapar ni..huhuu :P

best part..kek laa..tapiii.. perut dah penuh,tak tau mana space nak letak lagi..but at the end paksa jugak sbb dah di potong and kak faez letak plak kat dpn mata ku....(huhu..rosak program diet ku) lagu beday utk beday girl pun,siap staff hotel tlg nyanyikan..huuhuuu :D

waa kak faez...SUKA eh :)






ustaz rozli and kak ida


ape2 pun..thankx again to ustaz rozli n kak ida..and to kak faezah :) u are such a great sis :)
LOVE u :)

1 comments:

Rakcacer said...

jgn lupa birth kite... 19 jun nie... nk adiah